Римски, шопинг маршрут - I част

  • 27 октомври 2014 18:01

  • 2222
  • 0
Римски, шопинг маршрут - I част
©

Рим е един от най-древните, велики и богати на културни паметници градове в Европа, но италианската столица привлича туристите и с друго – тук има невероятно много бутици и магазини, което превръща града в рай за шопохолиците. Ето един примерен маршрут, с чиято помощ няма да се „изгубите“ във времето и пространството на римските шопинг потайности.

Италианското saldi е вълшебната думичка за пазаруващите тук. Означава „разпродажба“. Разпродажбите в Рим се случват от средата на юли до средата на септември, както и през периода между Коледа и първата седмица на март. По това време в италианската столица се стичат туристи от цял свят, поради което може би трудно ще си намерите свободна хотелска стая. Затова си направете резервация поне месец-два преди насроченото пътуване.

Обърнете внимание на табелите на витрините. Най-обещаващите са „liquidazioni“, което означава „тотална разпродажба“ и „vendite promozionali“ („промоционални цени“), но с такива надписи магазините често привличат доверчивите клиенти.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
2222 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини