Наоми Кембъл включи модата в борбата с ебола

  • 11 октомври 2014 14:04

  • 1475
  • 0
Наоми Кембъл включи модата в борбата с ебола
©

Наоми Кембъл се включва е борбата с ебола. Супермоделът ще организира две благотворителни ревюта в рамките на модните седмици в Лондон и Ню Йорк през февруари. Парите ще бъдат дарени за борбата със смъртоносния вирус.

Събитията ще се проведат от фондацията на Кембъл Fashion for Relief, основана още през 20005 г. с цел да подпомогне заразените с ебола. Болестта макар и да се разпространи в по-мащабно през последните месеци, далеч не е ново явление.

Фешънлегендата, която има имот в Кения, наскоро сподели, че се плаши от бързо-разпространяващия се вирус и се надява събитията, които организира, да помогнат затова хората да са по-образовани на тази тема, пише News7.

Наоми има дълъг списък с благородни прояви. Тя помогна на пострадалите при терористичните атаки в Индия през 2009 г., както и на тези при земетресенията в Хаити (2010 г.) и Япония (2011 г.). В стремежа си да направи каузата си още по-успешна, топмоделът помоли за помощ колежаката си Кейт Мос и Бионсе, които се разходиха по подиума не нейните ревюта.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1475 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини