Топ 10 на моделите на Christian Louboutin

  • 17 февруари 2014 12:11

  • 3464
  • 0
Топ 10 на моделите на Christian Louboutin
©

Кристиан Лобутен е един от най-известните модни дизайнери в света. Неговите обувки на висок ток са любими на холивудските актриси и на всички изискани дами.

Червената подметка, която фирмата слага се превърна в символ на елегантността. Лобутен е французин. За първи път обувките предизвикали интереса му още когато бил дете и посетил музей с класа си. В една от залите имало знак, че влизането с високи токове е забранено. Това предизвикало у него интерес към високия ток.

По-късно започнал работа като дизайнер за Chanel и Yves St. Laurent.

Неговата собствена марка Christian Louboutin е основана в Париж през 90-те години. Червената подметка се появила през 1993 година и е имитирана от мнозина, но съдът не позволи на марката да я патентова.

Днес компанията прави още чанти и аксесоари. Цената на обувка с висок ток и червена подметка на марката варива между 400 – 6 000 долара в зависимост от модела. Вижте една селекция от десет от най-елитните модела, които всяка дама си мечтае да има:

10. Сандали Cataclou Red-Sole Espadrille – 695 долара

Всяка дама има нужда от красиви сандали за лятото. Тези сандали с висока платформа и червена подметка са идеални за града.

9. Bianca – 845 долара

Това е класически модел Christian Louboutin. Има и вариант в червено и телесен цвят. Височината е 14 см.

8. BeautyK: 895 долара

Тези златисти сандали са подходящи както за нощен клуб, така и за разходка по плажа. Високи са 10 см.

Още по темата четете ТУК.

Кристиан Лобутен е един от най-известните модни дизайнери в света. Неговите обувки на висок ток са любими на холивудските актриси и на всички изискани дами. Червената подметка, която фирмата слага се превърна в символ на елегантността. Лобутен е французин. За първи път обувките предизвикали интереса му още когато бил дете и посетил музей с класа си. В една от залите имало знак, че влизането с високи токове е забранено. Това предизвикало у него интерес към високия ток. По-късно започнал работа като дизайнер за Chanel и Yves St. Laurent. Виж още: Топ 10 на модните дизайнери през последния век Неговата собствена марка Christian Louboutin е основана в Париж през 90-те години. Червената подметка се появила през 1993 година и е имитирана от мнозина, но съдът не позволи на марката да я патентова. Днес компанията прави още чанти и аксесоари. Цената на обувка с висок ток и червена подметка на марката варива между 400 – 6 000 долара в зависимост от модела. Вижте една селекция от десет от най-елитните модела, които всяка дама си мечтае да има: 10. Сандали Cataclou Red-Sole Espadrille – 695 долара

Прочети повече на: http://profit.bg/news/Top-10-modela-na-Christian-Louboutin/nid-119232_picid-_page-1.html

Последвайте канала на

Весела Найденова
3464 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини