Теодора Духовникова е новата "Модна икона на България" (снимки)

  • 17 декември 2013 17:00

  • 6850
  • 0
Теодора Духовникова е новата "Модна икона на България" (снимки)
© Булфото

За пета поредна година "Академията за мода" с председател професор Любомир Стойков обяви на стилна церемония носителите на приза в конкурса "БГ модна икона".

Теодора Духовникова, Евгения Живкова, Ива Екимова и Мариан Кюрпанов са най-елегантните българи за 2013, избрани след онлайн гласуване и от експертна комисия на "Академията за мода", включваща 40 водещи модни и лайфстайл журналисти, съобщи "Булфото".

Основните критерии за избор на най-елегантните българи са: изискан вкус, модерен стил, безупречна култура и професионален успех. "За първи път Академията за мода връчва награда и на най-добре облечения дизайнер – в случая Евгения Живкова. С този акт искаме да подчертаем колко е важно модните творци не само с произведенията си, но и със своя личен стил да бъдат добър пример за елегантност и естетика” сподели професор Стойков при награждаването.

По време на церемонията с модни дефилета се представиха "Romantika Fashion" с дизайнер София Борисова, "Rose Fashion House" на Катя Роуз, "VHK Fashion" с дизайнер Веселка Крачунова, галерия-бутик "RoRa" с дизайнер Росица Рангелова и "Axel Hardy". По покана на Любомир Стойков в ревю-спектакъла се включиха дизайнерите Мариела Гемишева и Николай Божилов, както и нова генерация негови студенти по мода от НХА.

Последвайте канала на

Весела Найденова
6850 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини