Дизайнерът на Лейди Гага заряза "Мюглер"

  • 04 април 2013 21:36

  • 1236
  • 0
Дизайнерът на Лейди Гага заряза "Мюглер"
©

Дизайнерът на Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в Никола Формичети напуска модна къща "Мюглер", чийто творчески директор беше от 2011 г.

"Прекарах страхотно, докато работех в Париж за "Мюглер" две години. Беше предизвикателство за съживя модната къща за новото поколение", каза Формичети в изявлението си, цитирано от БТА.

Дебютната колекция дамско облекло на Никола Формичети привлече много нови почитателки на френската модна къща. Той дори успя да убеди Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в да участва в ревюто на колекцията есен - зима 2011. Дизайнерът, който има слабост към космическите елементи, промени и името на модната къща като махна "Тиери" и остави само "Мюглер".

Генералният директор на "Мюглер" Жоел Паликс каза, че Никола Формичети е успял да "влее енергията си в марката", основана от Тиери Мюглер през 70-те години на миналия век.

Последвайте канала на

1236 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини