72-годишен дядо се превърна в модна сензация

  • 20 ноември 2012 18:48

  • 1562
  • 0
72-годишен дядо се превърна в модна сензация
©

Снимки на 72-годишен дядо, изявяващ се като модел на дамски облекла взривиха интернет, след като внучката му ги разпространила в онлайн пространството.

На практика закачката на внучката, стартирала като невинна шега, впоследствие се превърнала в масивна рекламна кампания за нейния собствен магазин, пише inews.bg.

Името на 72-годишняи дядо е Лю Ксиянпинг. Преди да представи дядо си Лю пред света, внучката му използвала млади момичета за модели, които да представят продукцията ѝ.

Дядо ѝ обаче толкова много допаднал и спечелил хората със своята сценична визия, че продажбите на магазина на внучката се увеличили с пет пъти.

Естествено, появили се и хора, които неодобрили идеята възрастен човек да позира в дрехи за млади жени. На въпросната част от публика той обаче отвърнал със следното:

"И защо да е неприемливо човек като мен да носи женски дрехи? Изявите ми като модел за магазина помогнаха на внучката ми, а и аз нямам какво да губя. И двамата бяхме адски щастливи по време на снимките. Аз съм много стар и всичко, което ме интересува е да съм щастлив.", споделил Лю пред китайски журналисти.

Повечето реакции в Китай били толкова позитивни, че Лю Ксиянпинг бил провъзгласен за китайския Карл Лагерфелд.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1562 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини