Ето списъка на най-влиятелните личности на 2024 г. на списание "Тайм"

  • 18 април 2024 14:47

  • 510
  • 1
Ето списъка на най-влиятелните личности на 2024 г. на списание "Тайм"
© Getty Images

Актьорите Майкъл Дж. Фокс, Колман Доминго, режисьорите София Копола, Хаяо Миадзаки, певиците Кайли Миноуг и Дуа Липа са включена в списъка на списание "Тайм" на най-влиятелните личности на 2024 г., става ясно от сайта на изданието.  

Личностите включени в списъка са разпределени в няколко категории.

Сред включените в списъка на най-влиятелните артисти на 2024 г. са включени Давайн Джой Рандолф, спечелила "Оскар" за поддържаща женска роля за "Заседналите", Колман Доминго, номиниран за "Оскар" за най-добър актьор за "Ръстин", Дев Пател, Фантейжа Барино, певците 21 Савидж, Дуа Липа и др.

В списъка, озаглавен "Икони" фигурират Кайли Миноуг, Майкъл Дж. Фокс, Бърна Бой, София Копола и Хаяо Мияздаки, чийто последен филм "Момчето и чаплата" спечели "Оскар" за  най-добър анимационен филм.

Сред включените в списъка "Титани" са продуцентът Джак Антоноф и Дона Лагли, която е начело на "Юнивърсъл пикчърс".

"Тайм" обяви Тейлър Суифт за личност на годината

Модният дизайнер Джонатан Андерсън пък е в секцията на иноваторите в списъка на най-влиятелните личности за 2024 г. на сп. "Тайм". Той е създател на марката JW Anderson, както и творчески директор на испанската модна къща Loewe.

Сред "Пионерите" е актрисата Америка Ферера, която беше номинирана за награда "Оскар" за най-добра поддържаща женска роля за участието ѝ в "Барби" . 

Последвайте канала на

Весела Найденова
510 1

Коментари 1

Добави коментар

2024.05.25 | 07:24

1
❤️ Г­­о­р­­е­щ­­­и­ ­м­­о­­м­­и­­­ч­­­е­­­т­а­­ ­в­и­ ­­­о­­ч­а­­к­­­в­­­а­­т ­­-­ X­1­8­­­.­­F­U­­­N

Добави коментар

Водещи новини