Жените с тези имена ще срещнат любовта през декември

  • 13 ноември 2023 13:57

  • 2615
  • 2
Жените с тези имена ще срещнат любовта през декември
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Името носи определен заряд от енергия и корелира с планетите от Слънчевата система. В следващите редове ще разберете как вашата вибрация е свързана с любовната карма през декември 2023 г.

Годината на Черния воден заек, която беше изпълнена с трансформации, е към края си. През декември няма да можете да си починете от промените: съдбата продължава да поднася уроци за едни и подаръци за други.

Ако сте необвързани от дълго време, тогава бързо прочетете статията. В крайна сметка жените с тези 4 имена трябва да се подготвят за голяма радост - истинската любов е на прага.

Ани

Със силен дух и меко сърце – такава най-често запомнят Ана от околните. В превод от иврит името "Ана" означава "смелост", "благодат". Тези момичета наистина са от типа, който може да спре препускащ кон и да влезе в горяща колиба. Декември обаче е времето, когато Ани-те ще си позволят да бъдат слаби, защото наблизо ще се появи техният рицар на бял кон.

Дария

Името "Дария" има няколко значения: богата, силна, надарена. Дария се отличава с изящна красота и вътрешна сила. Тази година може би не беше от най-лесните за тях - твърде много събития се случваха, всичко беше в смут. Краят на годината обаче може да зарадва Дария с приятни събития в личния й живот.

Мария

Мария никога не страда от дефицит на вниманието. Името й означава „любима“, „желана“ - и наистина противоположният пол винаги я гледа. Край с грешните избори. Вселената бърза да ви събере с „този“, който ще стане ваша опора. Не пропускайте съдбата си през декември, като затънете в работа!

Жените с тези 3 имена са злите!

Виктория

Победител по природа, силна и волева, истински лидер, Виктория рядко обръща внимание на мъжете около себе си - те са твърде много. Ще срещнете човек, който ще ви отнеме контрола и ще се открои от останалите. Декември ще даде на Виктория ярък и харизматичен мъж, който ще докаже, че е олицетворение на израза „черешката на тортата“, пише jenata.blitz.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2615 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ахмед

2023.11.14 | 14:03

2
Ани, Дария, Мария , Мая ,Корнелия и Виктория КУуууу!
Шофьор на ТИР

2023.11.14 | 14:01

1
Жените с тези имена ще срещнат любовта през декември на автомагистрала ТРАКИЯ.

Добави коментар

Водещи новини