Кейт и Уилям: В деня, в който кралицата умря, се случи нещо необичайно

  • 04 октомври 2022 07:09

  • 47448
  • 2
Кейт и Уилям: В деня, в който кралицата умря, се случи нещо необичайно
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Принцът и принцесата на Уелс благодариха на неизвестните герои, които помогнаха за организирането на погребението на кралица Елизабет II в Уиндзор. По думите им тяхната „безпроблемна“ операция го е превърнала погребението в „изключително“ преживяване за кралското семейство и обществеността.

Всичко по темата:
Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 233

Уилям и Кейт уредиха среща с десетки лица, отговорни за голямата обществена операция в Уиндзор, от човека, който подреди преносимите тоалетни до хората, които преместиха цветята и организираха събирането на кофата.

Изказвайки личната си благодарност за 24-часовите операции, които протичаха между смъртта на покойната кралица и края на нейното погребение, те казаха, че са дълбоко благодарни за усилията на толкова много хора.

По време на едночасов ангажимент в Windsor Guildhall те прекараха известно време с екипа на линейката на Сейнт Джон, персонала на Crown Estate, общински работници и доброволци, за да чуят как е работила логистиката.

Първа официална снимка на крал Чарлз III и семейството му

Те също издадоха трогателни елементи от 11-те дни зад кулисите на Кралското семейство, от децата от Уелс, забелязващи подготовката по време на тяхното училищно бягане, до съкровените спомени от разговорите с кралицата.

Именно тогава принц Уилям и принцеса Кейт издадоха нещо, което смрази всички. Те разкриха какво се е случило в небето над двореца Балморал в деня на смъртта на кралицата.

Те казаха, че семейството е видяло пет дъги над Балморал, докато са били в Шотландия след смъртта й на 8 септември, принцът каза, че необичайната гледка ги е изненадала.

Принц Джордж предупреди съучениците си: Баща ми ще бъде крал, по-добре внимавайте

„В Шотландия колко дъги се появиха?“ – този въпрос бе зададен на принца. „Там почти не виждаш дъги, но в този ден имаше пет“, издаде той, пише jenata.blitz.bg.

Усмихвайки му се, принцесата каза: „Нейно Величество ни гледаше от високо. Бдеше над нас“.

Тя беше останала в Уиндзор, за да подкрепи децата им, докато принцът отлетя за Балморал, добавяйки, че времето е било „необикновено“.

„Точно в края на деня небесата се отвориха“, каза тя

Последвайте канала на

Росица Валентинова
47448 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.04 | 11:17

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
g

2022.10.04 | 08:31

1
яко спечелиха от разнасянето на трупа из страната дам

Добави коментар

Водещи новини