Първа официална снимка на крал Чарлз III и семейството му

  • 02 октомври 2022 15:18

  • 4227
  • 2
Първа официална снимка на крал Чарлз III и семейството му
© getty images
Слушай новината Слушай новината

Бъкингамският дворец разпространи първа официална снимка на британския крал Чарлз III, кралицата консорт Камила, престолонаследника Уилям и съпругата му Кейт, принц и принцеса на Уелс, съобщиха британските медии. 

Всичко по темата:
Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 195

Фотографията е направена на 18 септември, в навечерието на погребението на кралица Елизабет Втора. Церемонията се състоя на 19 септември.

Кадърът е заснет преди приема в Бъкингамския дворец на държавни и правителствени ръководители, пристигнали за траурната церемония. Кралица Елизабет Втора почина на 96-годишна възраст на 8 септември. 

Кралската четворка позира за снимката в черни облекла, тъй като все още не е приключил периодът на официално обявения траур. 

Ето ги първите монети с лика на крал Чарлз III

Те се усмихват пред камерата, а принцесата на Уелс се е погрижила да отдаде почит към покойния принц Филип, съпруг на Елизабет Втора, като е облечена със същата черна рокля, с която бе на погребението му през април 2021 г., отбелязва електронното издание на в. "Дейли експрес".

Снимката подчертава подкрепата, която принцът и принцесата на Уелс оказаха на краля и кралицата в дните след смъртта на Елизабет Втора, отбелязват медиите.

Виолета Симеонова
4227 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.10.02 | 15:34

2
Паразити
PaulaFox

2022.10.02 | 15:21

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини