Слънце тригон Плутон

  • 18 септември 2022 13:54

  • 1630
  • 0
Слънце тригон Плутон
© Novini.bg/ Canva

На 19 септември се образува хармоничен аспект тригон между Слънцето и Плутон: между дух и съзнание (Слънце) с най-далечната планета Плутон, която символизира свръхмощна сила, енергия, магия.

Слънцето представлява нашата жизнена сила и нашето съзнателно его, личност и нейното изражение. То отразява стремежа за живот и нашата творческа сила. Плутон е промяната, която може да бъде разрушителна в силата си. Свързва се с воля и силна страст. Плутон може да помогне да извадим нашите най-дълбоки и най-скрити желания наяве и в крайна сметка да ги трансформира, създавайки необратима еволюционна промяна.

Плутон е най-далечната планета в Слънчевата система, следователно в астрологията планетата символизира най-малко достъпната част от нашата психика, енергийния потенциал, скрит в дълбините. Това е колективното несъзнавано, енергията на колективните ресурси.

Добър знак е да се намерят дребни монети

Някои могат да имат пророчески сънища по това време, пада воалът между съзнателния и несъзнателния свят.

Увеличава се сексуалния потенциал. Жените, например, може да използват женския си чар, за да получат това, което искат. Мъжете също може да използват сексуалната си енергия.

През този период хората се повлияват добре от нетрадиционно лечение и психическо или хипнотично въздействие.

Време подходящо за лидерите. Опитайте да стоите далеч от манипулативните хора, не се поддавайте на игри на власт и най-вече се пазете да не бъдете въвлечени в саморазрушително поведение, което ще саботира вашите взаимоотношения, но и вас самите.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1630 0

Водещи новини