Забравени очила донесоха на пенсионер огромна печалба от лотарията

  • 16 април 2021 16:36

  • 1696
  • 1
Забравени очила донесоха на пенсионер огромна печалба от лотарията
© Pixabay

Пенсионираният 80-годишен миньор и строител Денис Фосит случайно спечелил от лотарията 116 хиляди британски лири, след като си забравил очилата вкъщи, пише в. "Дейли стар", предава БТА.

Възрастният човек, който е от селцето Хатън в графство Дарбишър, редовно участвал в тиражите на лотарията, като избирал числата според рождените дати на членовете на семейството. За пореден път той отишъл в тото пункта, но си бил забравил очилата и предпочел генераторът на случайни числа да попълни фиша вместо него.

На следващия ден Денис отишъл да си купи сутрешните вестници и помолил сътрудниците на магазина да проверят тиражите. Оказало се, че пенсионерът е улучил печелившите числа.

Англичанинът първоначално не повярвал на късмета си и позвънил на дъщеря си щом се прибрал вкъщи. Той я помолил още веднъж да провери тиража.

Билетът наистина се оказал печеливш. Денис заедно със 75-годишната си съпруга Ан не започнали да танцуват от радост заради възрастта си, а вдигнали наздравици с уиски и ликьор. Със спечелените пари възрастната двойка възнамерява да ремонтира дома си. Ан разчита на нова готварска печка и матрак, а Денис - на нов телевизор.

Последвайте канала на

Novini.bg
1696 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
30 години едно и също....

2021.04.16 | 16:53

1
такива мога да измислям по 100 дневно....

Добави коментар

Водещи новини