Грешна публикация на Елизабет II в „Туитър“ стана хит в мрежата само за 6 минути

  • 11 декември 2020 18:41

  • 5867
  • 1
Грешна публикация на Елизабет II в „Туитър“ стана хит в мрежата само за 6 минути
© Getty Images

В четвъртък вечерта в официалния профил на британската корона в „Туитър“ се появи публикация, която бе в мрежата само 6 минути, но събра много харесвания и закачливи коментари от потребителите, предава БТВ.

Публикуваният по погрешка пост съдържаше само една дума "Thanks" (Благодаря), но получи 1260 харесвания и 591 споделяния.

Някои от последователите на профила побързаха да отговорят шеговито с „Моля, за нищо“ или с „За мен е чест, мадам“.

Профилът на кралица Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и в „Туитър“ има над 4,3 милиона последователи. Понякога той се използва за споделяне на информация от други профили на членове на кралското семейство, например KensingtonRoyal, който е на Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член и Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от.

В „Туитър“ кралицата следва 534 профила, които, без съмнение, са внимателно подбрани. Повечето от тях са на различни институции и държавни глави, но също така на BBC Radio 4, университета в Оксфорд, Лондонската зоологическа градина, бившата прима балерина на Кралския балет Дарси Бъсел, както и националните отбори по ръгби на Англия, Уелс и Шотландия. 

Novini.bg
5867 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Павлин

2020.12.11 | 21:53

1
На кого му пука за грешния туит от профила на Елизабет Втора? Добре ли сте, „новинари”?

Добави коментар

Водещи новини