Българин стана пети на Световното първенство по културизъм

  • 29 октомври 2020 15:21

  • 1147
  • 3
Българин стана пети на Световното първенство по културизъм
©

Младият състезател Николай Йончев направи впечатляващ дебют и се класира на престижното 5-то място в категория „Класик Физик“ до 23-годишна възраст. Тази година Световното първенство по културизъм събра състезатели от различните точки на света в Клуж, Румъния.

 „Успях да се покажа в най-добрата си форма за тази година, доволен съм от себе и  най-вече от треньора ми, че минахме през всичко и стигнахме световната сцена и то за дебютна година. Бъдете мотивирани и гонете целите си. Не се отказвайте и ще успеете“, коментира след състезанието Николай Йончев.

Преди Световното първенство по културизъм в Румъния, Николай Йончев спечели и шампионската титла на Държавното първенство по културизъм и фитнес.

Росен Михов спечели турнира по културизъм (снимки)

Николай Йончев е печелил редица републикански и международни състезания по джудо и самбо, но през 2020 година приема предизвикателството на културизма и има амбицията да постига все по-големи резултати.

„Доволен съм от това, което постигнах, защото това е моето първо състезание. Искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха“, споделя още българският състезател.

Николай Йончев започва подготовката си за следващите състезания, мотивиран да покорява още повече върхове. Освен усилените тренировки, младият спортист продължава да води тренировки по джудо и самбо за деца – занимание, което той определя като своя сбъдната мечта.

Тя е на 73 години и печели конкурси по културизъм

Novini.bg
1147 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2020.10.29 | 15:47

3
Категория "Класик Химик" кой я печели?

2020.10.29 | 15:26

1
Моята цел е да ебъ на съседа жена му

2020.10.29 | 15:45

2
от глупак като теб друго не може да се очаква

Добави коментар

Водещи новини