Дебела котка на име Лазаня е подложена на диета и фитнес режим

Дебелата котка Лазаня, която надхвърля четири пъти здравословната маса на обикновена писана, е подложена на диета и фитнес режим, съобщава в. "Дейли стар".

Лазаня била изоставена в град Филаделфия, щата Пенсилавния на 20 септември. Тя попаднала в приют за животни. Там работниците установили, че котката тежи колкото 3-годишно дете. От управата я подложили на режим и направили снимки на новото си попълнение, като начаса получили стотици молби за осиновяване, предава БТА.

Заснеха редки кадри на северния подвид на тръстиковата котка

Лазаня, въпреки своите 13,3 килограма, се оказала голяма чаровница и обичала да я чешат по тумбачето. Да се радва на нейното мъркане получило семейство Хамър от град Вайнленд в щата Ню Джърси. При получаването на котката съпружеската двойка установила, че тя с мъка се придвижва и трудно поддържа хигиената си, както правят другите котки.

Новите стопани се ангажирали да помогнат на дебелата котка да възвърне нормалното си тегло с помощта на специализиран ветеринар. Лазаня била кръстена на името на любимото ястие на дебелия котарак Гарфилд, познат от анимационните филми.

Коментари

 1. 2020.09.30 | 06:33
  Точно се събира в тумбака на котака.
 2. 2020.09.29 | 22:23
  на майка ви пу-тката
 3. 2020.09.29 | 19:39
  Може да събере едно кило ориз
 4. 2020.09.29 | 19:10
  Пак добре, че не е Бургер, понеже има в тубата една котка, която се казваше Бургер и беше толкова злобна, че щеше да излезе през клетката с все решетките :D
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Любопитно

още

Анкета

Трябваше ли повече интелектуалци да подкрепят протестите?

Трябваше ли повече интелектуалци да подкрепят протестите?

Избрано от Интернет