Принц Хари и Меган отрекоха да се снимат в риалити шоу

  • 29 септември 2020 15:34

  • 361
  • 0
Принц Хари и Меган отрекоха да се снимат в риалити шоу
© Getty Images

Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), и съпругата му Меган отрекоха да се снимат в риалити шоу на Нетфликс, съобщи Контактмюзик.

"Херцогът и херцогинята няма да участват в каквото и да било риалити" - заяви техен представител.

Когато беше съобщено, че Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), и съпругата му ще участват в тяхно риалити шоу, от Нетфликс отказаха да потвърдят. Те казаха само, че семейството работи по няколко проекта, сред които иновативна документална поредица за природата и анимация за вдъхновяващите жени, предава БТА.

Хари и Меган влизат в риалити шоу

Новината за участието на Хари и Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: в риалити формат предизвика остри коментари във Великобритания. Двамата се отказаха от задълженията си в кралското семейство и се преместиха да живеят в Северна Америка - първо в Канада, след това в САЩ, заради натрапчивостта на медиите.

В началото на месеца стана известно, че от Нетфликс са сключили с кралската двойка договор за документални и художествени филми, както и за детски програми на стойност 112 милиона британски лири. Тогава Хари и Меган заявиха, че искат "да хвърлят светлина" върху каузи, които са им скъпи.

Последвайте канала на

Novini.bg
361 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини