НЛО е паднало в Сибир

  • 23 март 2012 18:13

  • 4456
  • 1
НЛО е паднало в Сибир
©
200-килограмов метален обект, приличащ на сребърен купол, е бил открит в сибирската тайга, съобщи вчера в. “Дейли телеграф”.

На странното тяло се натъкнал 28-годишният Михаил Бобров от с. Отрадненски. С помощта на съседи успял да го завлече през дебелите преспи до селото. Местните власти не успели да разберат какво представлява металният обект и потърсили помощ от Москва. За всеки случай го поставили под полицейска охрана.

Експерти на “Роскосмос” установили, че отломъкът не е част от спътник или ракета и не е свързан с някоя позната космическа технология. Окончателно заключение за произхода му може да се направи след подробен анализ, смятат учените.

Металното тяло няма повишена радиоактивност. Част от него е направено от ултра яка титанова сплав.

Местните са убедени, че куполът е отломък от НЛО. Според в. “Комсомолска правда” той може да е част от непозната досега военна ракета, пише 24chasa.bg.

Последвайте канала на

4456 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
assense

2015.10.27 | 00:04

1
Това е Маяк-шпионин, оставен за препредаване до извънземен център на информация чрез излъчване на радио и TV вълни с високо-честотна резолюция от една страна , а от друга да облъчва, сканира и формитира всякакви емоционални, парапсихически и мисловни влияния при наличие на разумни същества. Явно е, че вече е дошло време от страна на външни извънземни сили да проучват условията на живот и да се намесят по осезаемо в живота при наличие на разумни същества и в развитието на нашата планета. От тук насетне следва да очакваме по сериозни набези върху Земята и нас - хората, като следва да очакваме всякакви изненади от тяхна страна. Вижте сайта: - www.assense.piczo.com , за да придобиете по ясна и точна картина за събитията, които ни очакват през Календарната 2012г. във всички по-важни точки на света.

Добави коментар

Водещи новини