Потребителки в Туитър се оплакват от странен звук, издаван от бедрата им

  • 21 октомври 2019 15:36

  • 2020
  • 2
Потребителки в Туитър се оплакват от странен звук, издаван от бедрата им
© Pixabay

Потребителки масово се оплакват в Туитър, че понякога търкането на бедрата им при сядане издава коварен звук, подобен на изпускане на газове, пише сайтът "Лента".

Първа в социалната мрежа описа подобен случай Кари Байрън. "Когато веднъж бях с къса пола и седнах на един по-нисък от обичайното стол, между бедрата ми се оказа въздух, който издаде звук като при изпускане на газове. Някой имал ли е подобно премеждие?"

Учудващо голям брой жени били изпадали в описаната неловка ситуация. "Като жена, чиито бедра непрекъснато се търкат едно в друго, мога да кажа, че това е обичайна ситуация", написа Али М.

Потребителката допълни, че в подобно неловко положение изпаднала по време на интервю за постъпване на работа и въпреки това получила назначение.

Друга дама, Виктория Дън, сподели, че подобни звуци бедрата й най-често издават, когато сяда на столове от пластмаса или дърво. За да избегне компрометиращия звук, тя развила специална техника. " Придържам роклята си, сядам на самия край на стола и едва тогава се облягам на гърба си!", съветва потребителката.

Последвайте канала на

БТА
2020 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.10.21 | 16:57

2

Дръж си бедрата разтворени и без дрехи.

кокиче

2019.10.21 | 15:50

1

сигурно и вибрира п... не е яла бугаски

Добави коментар

Водещи новини