Да си затворник в хотел "Алкатраз"

  • 19 март 2012 13:23

  • 5114
  • 1
Да си затворник в хотел "Алкатраз"
©

Хотел "Алкатраз" в Лондон е четиристаен хотел, подобие на известния затвор, който бе закрит през 1963 г., съобщава Oddity Central.

Хотелът е отворен само за седмица, за да промотира телевизионен сериал със същото име, а резервациите са на разположение още от 17 март, пише inews.bg.

След като попаднете в "Алкатраз" може да забравите за идеята да бъдете третирани като специални гости. В най-добрия случай ще ви сервират от най-хубавата храна, която са давали на затворниците през 50-те години.

Всичко останало в хотела има за цел да потопи посетителите в истинската атмосфера на страховитото място. След проверка точно в 18.30 ч., на всички "затворници" се раздават специални униформи и им се правят снимки със затворнически номера. След като бъдат приети официално, гостите на хотела се озовават в килиите си.

Помещенията почти не са обзаведени. В тях може да се види само стар матрак, тоалетна чиния, мивка и две рафтчета. Металните чаши и подноси целят да се запази автентичността, така че всичко в хотела да е максимално истинско.

Решилите да се подложат на това изпитание, ще трябва да знаят, че ги очакват и редица задачи, като правенето на физически упражнения и шиене.

Изглежда гостите в "Алкатраз" нямат шанс да се насладят на обикновени неща от рода на чисти кърпи всеки ден. За сметка на това имат възможността да се почувстват като истински затворници.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
5114 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.03.19 | 14:57

1
Не е лошо сериалчето, ама много нисък рейтинг има, така че надали ще го продължат с втори сезон. Освен, ако сценаристите не измислят някакъв нечовешки съспенс, щото засега е малко еднообразно.

Добави коментар

Водещи новини