Адел започва фитнес режим

  • 19 март 2012 09:10

  • 1959
  • 1
Адел започва фитнес режим
©

Британската поп-изпълнителка Адел иска да свали няколко килограма, за да може да носи рокли с поне два номера по-малко от сега.

Певицата на хита „Someone Like You” започва фитнес режим в опит да отслабне преди началото на лятото. След като бе оперирана от проблем с гласните струни, Адел отслабна малко, но сега тя иска да продължи.

Миналия месец модният дизайнер Карл Лагерфелд критикува певицата, за това, че е дебела. От своя страна 23-годишната певица коментира, че никога няма да отслабнете за някой друг, освен за себе си. Пред списание „People” тя заяви: „Никога не съм искала да изглеждам като моделите от корицата на списания”.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1959 1

Коментари 1

Добави коментар
ха така

2012.03.19 | 20:01

1
Нов интернет портал – WAZZUB e търсачка подобна на Google, но е решила (за първи път!)да дели 50% от приходите си с регистрираните потребители.Регистрирайте се и с поканата към близки и приятели започвате да печелете от8-ми април 2012! Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, било чрез коментар във форум, e-mail , Skype или разговор, и се регистрира чрез него, увеличава факторът, по който ще се изплащат парите ви! Успех! Прилича на пирамида, но не е, защото след 08.04.2012 се спира регистрацията на нови членове!! Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=0228e7e6

Добави коментар

Водещи новини