Тръмп ще опита десерт от семена на лотос на работния обяд с виетнамския премиер

  • 27 февруари 2019 11:26

  • 281
  • 0
Тръмп ще опита десерт от семена на лотос на работния обяд с виетнамския премиер
© Getty Images/Guliver

Десертът, който ще бъде поднесен на работния обяд на американският президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския и виетнамския премиер Нгуен Суан Фук, ще е от семена на лотос, лонгани и бели дървесни гъби с лек сладък сос, предаде ТАСС.

Този десерт е традиционен във Виетнам и се поднася топъл.

Предястието ще е салата от зелено манго и пролетни рулца от свинско месо и скариди. Основното ястие ще е печена треска с куркума и копър, а също и медальон от телешка плешка от породата "Вагю" с гъши пастет и сос от полусладък ферментирал черен ориз. Гарнитурата ще е пасирани зеленчуци с чесън и още едно традиционно азиатско блюдо - лепкав задушен ориз, обвит в листа от лотос.

Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е на посещение във Виетнам, където днес и утре ще се срещне за втори път с лидера на КНДР Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически,. Срещата на високо равнище се провежда в хотел "Софител Леджънд Метропол".

Последвайте канала на

БТА
281 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини