Бащата на херцогиня Меган показа сърцераздирателно писмо от нея

Бащата на Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: показа писмо от пет страници, което е получил от нея през август след разрива между тях преди сватбата ѝ, съобщи Контактмюзик.

Съпругата на Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), пише, че баща ѝ е „разбил сърцето ѝ на милиони парчета“ и ѝ е причинил „излишна и неоправдана болка“.

Тя се оплаква, че той не е направил опит да се свърже с нея, упреква го, че е давал интервюта, в които е твърдял, че го изолират, а е отказал помощта ѝ. Вместо това е застанал на страната на сестра ѝ Саманта, която тя „почти не познава“, и нейните „злонамерени лъжи“.

Томас Маркъл обясни, че първоначално е мислел да не разкрива съдържанието на писмото, но се е решил да го направи заради многобройните предположения в медиите.

Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: пише, че е било ужасно да научи за инфаркта му от медиите. Тя го критикува и за това, че той говори против Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David),, който е „толкова търпелив, добър и отзивчив“.
 
Томас Маркъл описва писмото на дъщеря си като „кама в сърцето“.

Коментари

  1. 2019.02.11 | 13:27

    тия нещо не им е наред. явно искат нещо дето не им го дават и се правят на сърдити и ни занимават с интригите си.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Любопитно

още

Анкета

Слушате ли подкасти?

Слушате ли подкасти?

Избрано от Интернет