Каква жена си според китайския хороскоп

  • 11 октомври 2017 16:02

  • 48983
  • 1
Каква жена си според китайския хороскоп
© Pixabay

Китайската астрологична традиция е организирана около 12 животински знака, съответстващи на определена година – плъх, бик, тигър, заек, дракон, змия, кон, овца, маймуна, петел, куче, глиган. Малко от нас обаче знаят, че зодията при нежните половинки се определя и от конкретния месец на раждане, всеки един от които също съответства на определено животно от Китайския хороскоп.

Ето какво може да разкрие за характера и съдбата на всяка една жена месецът й на раждане според китайските звездобройци:

Януари (месец на Бика)

Жените, родени през януари, имат особено силен характер и невероятна воля. Характерът на женския бик не може да бъде пречупен от нищо. Тя не само преодолява трудностите с лекота, но и привлича възхитата на околните. Животът на жена, родена през месеца на бика, преминава в изобилие и благоденствие.

Кризисни години: 3, 8, 80

Февруари (месец на Тигъра)

Жената Тигър се отличава с качества като искреност, честност и готовност за саможертва. Жените, родени през месеца на Тигъра, са амбициозни, целеустремени и волеви натури, които не се предават лесно. Те се радват на съчувствието и подкрепата на околните, животът им е пъстра галерия от емоции и преживявания. Жените Тигрици обикновено се радват на щастлив брак.

Кризисни години: 40, 59, 70

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
48983 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.10.11 | 19:10

1
Аз съм седесарски педал, такава жена съм.

Добави коментар

Водещи новини