Сложни ще са отношенията между мъже и жени до 26 октомври

  • 03 октомври 2017 11:39

  • 6350
  • 1
Сложни ще са отношенията между мъже и жени до 26 октомври
© Pixabay

Новият цикъл между Венера и Марс, който започва на 5 октомври, ни носи сложни отношения между мъжете и жените. Първоначално ще има астрологични поводи за много конфликти и скандали. Те са породени от влиянието на Нептун, който оказва негативно въздействие на тези връзки. Но след 26 октомври нещата се стабилизират, когато във връзката на Венера с Марс се намесва Юпитер, влизащ в единодействие със Слънцето. Настъпва време за разбирателство, за постигане на успехи и ново начало. Юпитер и Слънцето ни правят по-уверени, разкриват нови възможности, от които ние само трябва да се възползваме и да работим упорито за тях, пише в. "Астро Телеграф".

На 9 октомври Меркурий също започва нов цикъл, който ще продължи 116 дни. Той дава възможност за повече партньорство, базирано върху надеждна информация. Това е време за сключване на крупни и особено важни договори. Периодът е подходящ за създаване на нови групи по интереси, за нови и здрави връзки. Проверка на тези нови неща ще може да се види, когато в края на годината Меркурий влезе в съзвездие Стрелец и е в ретроградната си фаза (от 3 до 23 декември).

Но преди това на 17 октомври Меркурий сменя съзвездието и навлиза от Везни в Скорпион. Това ни прави по-мълчаливи, с по-голяма склонност да изслушваме чуждото мнение. Скорпион и Меркурий ни дават възможност да обръщаме по-голямо внимание най вече на интимните теми. От 17 до 30 октомври времето е добро за решаване на финансови проблеми, но и за създаването на тайни връзки и съюзи, за правенето на заговори. Най-ползотворният период през октомври е от 15-и до 20-и, когато Меркурий и Юпитер са съединени. Шансовете за успех стават по-големи.

На 5 октомври пълнолунието става в съзвездие Овен, като има и силно взаимодействие между Юпитер и Уран. Опасно време, кризисно, внимавайте да не допускате загуби от всякакво естество. Самата точка на пълнолунието, което е на 13 градуса в Овен, се съединява с Меркурий и образува напрегнат аспект с Плутон, а управителят на процеса е агресивният Марс, който въпреки че влиза в благоприятна връзка с Венера, е в крайно негативна със Сатурн.

Астролозите предупреждават до 8 октомври много да внимаваме, да не вярваме на чужди сълзи, а да анализираме нещата. Принципът за седем пъти мерене и веднъж рязане тук е особено валиден. Въпреки всички негативни аспекти периодът на пълнолунието може да бъде и доста благоприятен, особено в публичен план.

Новолунието настъпва на 19 октомври в 27 градуса във Везни, но под силното въздействие на Уран. Тази планета ни носи ситуации на хаос и неопределеност от 16 до 22 октомври, но без особено разрушителни драми, защото в случая Сатурн ограничава вредното въздействие на Уран. Всичко зависи от нашата вътрешна гъвкавост и от яснотата на целите, които сме си поставили.

Последвайте канала на

Novini.bg
6350 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.10.03 | 12:49

1
а как е положението с еднополовите??

Добави коментар

Водещи новини