Месечен хороскоп за Април

  • 01 април 2017 10:27

  • 101690
  • 0
Месечен хороскоп за Април
© Getty Images

Овен – Дошло е време да разкриете своите таланти, затова станете активни в работата, любовта и отношенията. През април ще има както любов, така и разочарования.Отношенията ще бъдат на границата – ту много горещи, ту охладнели.

Бъдете щедри и искрени в отношенията с любимия човек. Ще имате не малко шансове да подобрите личния си живот и да признаете чувствата си. Мнозина ще търсят любовни приключения, което може да завърши в неприятна история. Физическото натоварване е противопоказно. Отделяйте повече време за почивка. Леките упражнения, плаване, йога може да практикувате. Напълно можете да се доверите на ръцете на професионалистите в салоните за красота. Вие сте уморени от своя образ, затова и настроението ви е занижено.

Съвет: не преживявайте дълго това, което не можете да промените!

Телец – Април за вас е сложен месец, в който ще намери място и радостта, и депресията. Не се притеснявайте да се обърнете за подкрепа към приятелите и близките си. Полезно е да работите над грешките си, за да не ги повтаряте по-късно. Едва ли ще се осмелите на героични постъпки в любовните дела. Ще ви интересува повече какво говорят другите, отколкото собственото ви мнение. Постарайте се да не угаждате на хора, които са настроени към вас негативно и користно. Ако започнете да мислите позитивно, ще почувствате голям порив на енергия. Не посещавайте салоните за красота, запазете своя образ, който имате. Може да съблюдавате диета и да посещавате фитнеса. Очертават се спокойни и хармонични отношения с вашия партньор. Дребните спречквания не се броят. Изпълнени с романтика и интересни идеи може да си устроите малък празник, да отидете в лоното на природата.

Близнаци – Успехът и придобивките през април ще идват бързо при вас, преди още да се опомните. Не бива да бездействате, иначе конкурентите ви ще прихванат вашите гениални идеи. Хороскопа ви показва сложни отношения със съпруга. На вас ще ви иска като в началото да имате свобода и независимост, но това няма да се понрави на вашата половинка. Други пък ще положат всякакви усилия да подобрят и закрепят брака си. Любовта при свободните може да дойде внезапно като мълния. Не търсете партньор сред тези, които отдавна познавате. Препоръчва ви се закаляване на организма. Внимателно се отнасяйте към гръбначният стълб и дихателните пътища. Може да се заемете със спорт и плуване. Посетете салон за красота. Подстригването, маникюра, очистващите маски, масажа ще ви придадат увереност и ще станете още по-очарователни.

Рак – При вас ще се наблюдава затишие в различните сфери на живота. В никакъв случай не трябва да сте мързеливи иначе може да останете без пари и без работа. Ако сте на ръководна длъжност ще имате трудности в общуването с вашите подчинени. Отнасяйте се към своето здраве много внимателно. Не трябва да ядете всичко безразборно, тъй като може да получите разстройство на стомашно-чревният тракт. Укрепете здравето и имунната си система с витамини. Погрижете се за психическото си здраве повече, отколкото за физическото. През април по-малко се уединявайте, повече бъдете сред хората, за да не пропуснете човека отреден ви от съдбата. Любовният хороскоп показва на тези, които още не са намерили своя спътник в живота, че ще има ярки промени към по-добро. Ще имате не само общи интереси, но и сексуално съвместимост.

Лъв – Активен, разнообразен и изпълнен с енергия месец. Разбира се не всичко ще премине гладко, но като цяло времето е прекрасно за любов, финансови достижения и нова работа. Препоръчва ви се по-малко да нервничите и да контролирате емоциите, иначе без конфликти с околните няма да мине. Към средата на месеца една интрижка ще навреди на авторитета ви. Възможно е да получите новини от/за хора, които много отдавна не сте виждали и чували. Пазете се от користни хора и ласкатели, които могат да ви докарат неприятности. Колкото повече разходки пеша правите през април, толкова по-добре за здравето ви. Дори никак да не ви се иска да оставате сами, от време на време се уединявайте, за да си починете от обществото. Наблегнете на успокоителните чайове, масажи на гърба, фитнес, плуване и релаксираща вана. Ако не демонстрирате постоянно своето високомерие, то свободните от вас ще имат възможност да срещнат интересна личност.

Дева – През по-голямата част от времето през април ще преобладава доброто ви настроение. Нищо чудно – навън е пролет и всичко цъфти. Невниманието ви към някои дребни подробности може да доведе до проблеми както в работата, така и в личния живот. Някои ще изпадат в стресово състояние поради недостиг на финансите. В началото на месеца може да изживеете криза, която ще преодолеете с помощта на близки приятели. Девите, които са сами могат да изживеят страстно чувство и да застанат на кръстопът, кой от двама партньори да изберат. Ако сте творческа личност, то бързайте да се реализирате в това направление. Желателно е да намерите ново увлечение, което ще ви изпълни с позитивна енергия. Добро време и за интелектуалците. За по-добро здраве се препоръчва да отдъхвате сред природата и да се разхождате преди сън. Жените могат да изменят стила си и външният си вид. Всички козметични процедури, нова прическа ще са ви от полза и ще повдигнат духа ви.

Везни – Съвет: Крайно време е да се вземете в ръце! Тези от вас, които нямат сериозен ангажимент, ще се влюбят толкова силно, че всички проблеми ще отидат на заден план. Стига да не се криете от хората в тъмните ъгли на дома си. Избягвайте лекомислените отношения. Възможно е романтична връзка с по-възрастен от вас. Възможностите са много – служебен флирт или подновена връзка с предишен любим. По-често се вслушвайте в гласа на разума си. Семейните да отделят повече време на партньора си, отколкото на работата. Ако възникнат проблеми с него, то първи потърсете примирението. Енергията и силата си използвайте за благи цели. За вашето здраве са необходими витамини, спортни упражнения и позитивна настройка. Пазете се от преохлаждане. Жените да си направят пълно медицинско изследване.

Скорпион – Кардинални промени в много области на живота. Вие самите се стремите към това. Приятни събития ви очакват в средата на месеца. Мнозина ще потърсят нова работа или ще сменят професията си. За пътувания на дълги разстояния не е благоприятно времето. Ще бъдете твърде уязвими през април, което ще надушат неприятелите ви и ще се възползват от положението. Възможно е да изпаднете в стресово състояние, което не трябва да остава без внимание. Повече почивайте и разпускайте. Запишете се на танци или някакви екстремални преживявания. Бъдете сдържани в емоционален план, защото ще навредите на психическото си състояние. Посещението на фризьорски салон няма да ви донесе желания ефект.Труден месец за личния живот. Ще трябва да защитавате своите интереси пред любимия човек. Много от вас ще искат да сменят приоритетите си и коренно да променят отношенията си. Ако искате да запазите любовта, то бъдете по-меки и отстъпчиви.

Стрелец – Април може да се окаже за вас чудесен месец, когато всичко ще върви по план. Сами ще се убедите, че последователността в действията води до по-добри резултати. Много ваши желания ще се изпълнят. На работното си място ще имате стълкновения с колеги или началството. Бъдете максимално икономични и се въздържайте от скъпи покупки. Тези, които са сами, имат голям шанс да срещнат своя партньор. Не повтаряйте минали грешки и не критикувайте новия си възлюбен. Често се разхождайте сред природата, изкарайте един курс с витамини. В храненето добавете повече лимони, портокали и сокове. Първите слънчеви лъчи ще са ви от полза. Енергия имате достатъчно, но не пренебрегвайте профилактичните мерки. Отделяйте необходимото време за почивка. Ако работите твърде много, то вземете си два дена отпуска и отпътувайте с приятели сред природата. Порция позитивизъм и ще бъдете изпълнени с цялата си сила през пролетта.

Козирог – Бъдете твърди в действията си. Дори да попаднете на изпитания, не се отделяйте от пътя, който сте поели. Подкрепа от човек, от който не сте очаквали. Многолюдните места и шумните компании е по-добре да избягвате. Възможно е обостряне на хронични болести, свързани с кръвоносната система и зрението. Посетете разкрасителните салони. Новият ви облик ще хареса не само на вас, но и на околните. Здравето както е известно зависи и от състоянието на душата. Месецът ще бъде вълнуващ, с много емоции. Обръщайте внимание и общувайте с тези, които са родени под знак Дева, Риби и Скорпион. С Водолей не завързвайте ново запознанство. Той едва ли ще бъде искрен с вас. Бъдете инициативни и решителни и така увеличавате шансовете да срещнете любовта. Не предприемайте раздяла с избраника си, ако имате вече връзка, дори да сте в постоянни спорове. Просто във вашите отношения трябва да се внесе нещо ново и повече страст.

Водолей – Не общувайте с хора, които не подкрепят вашите интереси. Чести пътувания и вероятност да отидете на море със семейството си. Прояви на егоизъм и напористост може само да ви навреди. Жените ще имат интересни запознанства както от професионален, така и от личен характер. Ще решите, че с много хора отношенията ви вече са отживелица. Възможно е чрез командировка или пътуване до друг град да срещнете любовта от пръв поглед. Около вас ще има много поклонници и ухажори, но сърцето ви ще принадлежи само на един. Изразявайте честно и искрено чувствата си по отношение на своята половинка. Възможни са неприятности със здравето. Проверете състоянието си на бъбреците и пикочно-половата система. Желателно е да посетите фитнес, сауна и да преминете серия от масажи. Не пренебрегвайте съветите на специалистите. Идете на море и сменете климата.

Риби – Хороскопът ви за април ще бъде променлив и непостоянен. Ако се вслушвате във вътрешният си глас, ще правите по-малко необмислени стъпки и грешки. Логическият подход в професионалните дела ще ви помогне да получите по-високи резултати. Бъдете строители на своя живот, не се оглеждайте постоянно назад. Мъдрост и рационалност – това са нещата, от които не трябва да отстъпвате нито на крачка. С финансите може да имате проблеми. Трудно ще намерите да заработвате нещо настрани. Нормализирайте режима си на хранене. Добавете продукти, богати на калций. Благодарение на това ще укрепите костната система. Пийте повече мляко. За да въведете нервната система в ред, вземайте вана с ароматни масла. В любовният си живот ще изпитате не просто романтично увлечение, а типична „мексиканска” страст. Не се препоръчва да живеете със спомена на отминали чувства. По-уверено крачете към бъдещето!

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
101690 0

Свързани новини

Водещи новини