Какво трябва да крием от мъжете

  • 22 декември 2016 11:45

  • 3593
  • 0
Какво трябва да крием от мъжете
©

Той харесва вашите малки слабости? Чудесно! Въпреки това във вашия женски живот има неща, които половинката ви е по-добре да не знае. Все пак той не е светец...

Романтиката в отношенията между половете може би е изчезнала в момента, в който мъжът и жената започват да споделят не само леглото, но и банята. Съгласете се, не е лесно винаги да сте на показ и при това да поддържате съвършен външен вид.

Дори ако любимият ви вече е свикнал да вижда на рафта целия ви арсенал от кремове, докато единствените следи за мъжко присъствие в банята са четката му за зъби и самобръсначката, има неща, които не трябва да излагате на показ. Нали не му разказвате пълната рецепта на всяко ястие, което готвите? Защо тогава трябва да го посвещавате в тайните на женските борби за съвършенство?

Не сядайте да закусвате с маска на лицето. Това подобие на маската на Ханибал Лектър (да, точно така изглеждате с маска) няма да предразположи половиката ви към апетитно хапване и сладко бъбрене с кафенцето. Децата и животните ще се стряскат от вас, мъжът ви ще е недоволен, капки от маската постоянно ще попадат на устните и езика ви. Ако ще ползвате подобни разкрасителни продукти, направете го в уединение.

Още по темата прочети тук.
 

Последвайте канала на

woman.bg
3593 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини