Какво предизвиква сексуалното желание у жените?

  • 13 ноември 2016 14:59

  • 1108
  • 0
Какво предизвиква сексуалното желание у жените?
©

На жените повече от на мъжете им допада романтична вечеря, музика, мека светлина и думите:"Обичам те!" Такива признания действат възбуждащо на жените в 9% повече, отколкото на мъжете. На мъжете по-малко влияние указват и комплиментите (27% на мъжете и 35% на жените.)

Най-предпочитан стимулатор за всички се явява масажът на стъпалата. Всеки четвърти мъж Риба счита, че това го възбужда. Само на 7% от мъжете и при 12% при романтичните Раци се харесват цветята, отколкото повече допада на жените.

На жените от всички знаци най-силно допадат чувственото докосване и романтичната обстановка. Умът също трябва да бъде въвлечен, както и тялото. Най-популярната прелюдия към любовта е чувственият масаж и обсипването на гърдите с ласки. (76%). Ако говорим за конкретни пристрастия, то по-сдържаните Деви ценят повече чувственият масаж (81%), а по-сексуалните Скорпиони предпочитат, когато получават ласки по гърдите. 74% от жените обичат да гледат еротични филми като най-голям процент е за мечтателните и романтични Риби. 71% от жените предпочитат бавен танц (71%), съвместен душ (69%), погалване по бедрата (66%) и музика в леко осветена стая - (64%).

Практичните Козирози - жени ценят повече от всичко бавният танц, а общителните Везни - романтична вечеря. 2/3 от жените Скорпиони считат за подходяща прелюдия към любов и подходящо настроение съвместния душ. И това е най-високият показател сред всички други знаци от Зодиака.

Повече от половината жени са очаровани от почивка на море, но най-много това допада на Козирозите жени (56%). Думата "обичам те" възбужда 52% от всички жени и 59% от външно уверените, но вътрешно неустойчиви жени Овен. По-малко се възбуждат жените от масаж на стъпалата (23%), а също и от цветята. Повече масажа на стъпалата допада на жените Лъвици, а обичащите разкоша жени Везни повече от другите желаят да получат букет като подарък. Не е удивително, че от всички знаци на Зодиака, на жените Скорпиони влияят най-много фактори.

По-леко възбудими се явяват Везните, Телците, Овните, следвани от Рибите. По-трудно възбудими се оказват жените Раци, Дева и Водолей. А в златната среда попадат жените Близнаци, Лъвиците, Стрелците и Козирозите.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1108 0

Свързани новини

Водещи новини