Облеклото и Луната

  • 12 ноември 2016 16:18

  • 5433
  • 0
Облеклото и Луната
©

В течение на целия лунен месец нощното светило преминава през всеки от 12-е знака. В зависимост от това се променя и нашето настроение и предпочитанията ни към различните стилове. Ако облеклото ни хармонизира със знака на зодиака, нашето самочувствие и самооценка по вълшебен начин се повишават.

неделя и понеделник - 13 и 14.11 - Луна в Телец - В тези дни ще ви се прииска да облечете нещо скъпо, предизвикателно и възбуждащо. Обърнете внимание на чистите пастелни тонове, а също така розово, небесносиньо и зелено.

вторник и сряда - 15 и 16.11 - Луна в Близнаци - Меркурий управлява този знак, затова е подходящо да се облечете в младежки стил. Сложете си нещо с ярки щампи, надписи и орнаменти. Актуалната гама е жълтото.

четвъртък и петък - 17 и 18.11.- Луна в Рак - В тези дни трябва да се носят удобни и практични дрехи. Подходящите цветове са бяло, кремаво, сребристо.

събота и неделя - 19 и 20.11. - Луна в Лъв - В тези дни ще ви се иска да сте забележителни и блестящи в най-прекия смисъл на думата. Затова облечете нещо ефирно - копринена или сатенена блуза или рокля, полупрозрачна туника. Доколкото на Лъвът е покровител самото Слънце, нужно е да се отдава предпочитание на цветовете на дневното светило - златисто, оранжево. Добре стои и бялото.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5433 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини