10 начина да заобичате да ставате рано

  • 03 октомври 2016 10:54

  • 1921
  • 0
10 начина да заобичате да ставате рано
©

Понякога замисляли ли сте, че кафето сякаш предопределя живота ви? Именно чаша от него всяка сутрин е способна да ви разбуди. А сутрин се чудите – от къде да си взема кафе? Какво ще правя, не успях да си изпия кафето? Май една чаша кафе сутрин вече не ми стига.

Според данни американците консумират 450 милиона чаши кафе всеки ден – т.е. около 150 милиарда чаши годишно. Искате ли да бъдете от онези хора сутрин, които с усмивка и песен на уста посрещат околните? Само че смятате, че не можете да се откажете от кафето? Възможно е! Стига да престанете да си втълпявате, че не можете без него! Ето няколко начина да постигнете желанието си.

1. Практикувайте йога

Действа и то не само за Гуинет Полтроу. Има основателна причина, поради която много йоги използват изрева за своите упражнения. Така се зареждат с повече енергия. Освен това е доказано, че йогата подобрява продуктивостта. Учите се да тренирате своя ум да се фокусира, а това води до проясняване на съзнанието, повишаване на продуктивността и ефикасността, казва Марън Шоукиър, съавтор на Yoga Wisdom at Work Finding Sanity off the Mat and on the Job.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
1921 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини