Защо трябва да се научите да кокетничите?

  • 07 юни 2016 15:23

  • 1815
  • 0
Защо трябва да се научите да кокетничите?
©

Колкото и странно да ви се струва, правилата на женското очарование от 50-те години сега отново са актуални. Кокетството отново е на мода като стил на общуване – при това не само за флирт, но и като социален инструмент, позволяващ да постигнете дадена цел.

Доказателство за това са редицата тренинги и курсове за жени, които се провеждат днешно време. Разбира се това е истинско изкуство, а не набор от прости правила като „разкопчайте си горните копчета и си оближете устните, за да сте по-секси“.

Погледите изпод мигли и предизвикателното облекло също нямат нищо общо. Тайната се крие в очарованието, в способността ви да се чувствате удобно и освободено в социално и сексуално отношение.

„Трябва да общувате директно и открито и да не забравяте, че поведението ви може да въздейства благотворно на околните“, твърди Пита Хексел, която е експерт по кокетството и провежда специализирани курсове. „Акцентът пада не толкова върху прелъстяването, колкото върху умението да предразположите хората“, пояснява Пита. При това тя казва, че не вижда нищо лошо в традиционния език на очите и жестовете, но смята подхода си за много съвременен.

„Не съм почитател на играта на изплъзване. Толкова е старомодно и пошло да се превземаш и да не казваш какво всъщност искаш. Според мен жената трябва да е умерено откровена и уверена в себе си. Ако харесваш даден мъж – покажи му го. Ако искаш да преуспееш в работата си – използвай изкуството да влияеш на хората, използвай чара си, за да постигнеш целите си. Тези методи ще ви помогнат да се докажете във всякакви обстоятелства“.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
1815 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини