Младата актриса Лорина Камбурова ще води шоуто Кралете на леда

  • 21 април 2016 12:30

  • 2614
  • 0
Младата актриса Лорина Камбурова ще води шоуто Кралете на леда
©

Изгряващата звезда Лорина Камбурова ще води шоуто Кралете на леда, което ще събере най-добрите фигуристи от цял свят тази събота в Арена Армеец.

24-годишната актриса е позната на публиката от малкия екран като Лия от сериала „Връзки“, а освен това е модел и музикант. Заедно със свой колега основава акустичния дует Rossen & Lorina, който има все повече почитатели от клубната сцена в София, Варна, Пловдив, Велико Търново, Шумен. Лорина завършва НАТФИЗ в класа на Здравко Митов, участва в редица постановки и филми, и печели всички със своята непринуденост и заразителна усмивка. Мигновено запленен от нейната артистичност остана и чуждестранният екип, подготвящ шоуто Кралете на леда, и затова именно тя ще има удоволствието да представя на публиката най-добрите фигуристи преди техните изпълнения.

Започнаха да пристигат и двадесетте и един участници в шоуто. Носителят на Грами Едвин Мартон вече се наслаждава на слънчева София, а първи от спортистите се очакват Аделина Сотникова и Джони Уиър. Световният шампион Хавиер Фернандес ще кацне у нас след срещата си с краля и кралицата на Испания в петък. По-рано през седмицата първият в света за тази и миналата година беше награден лично от кмета на родния си град Мадрид с медал за заслуги.

От сряда започна строежът на ледената пързалка, като се очаква тя да е готова за първите репетиции в петък вечер.

Организаторите молят всички посетители да са по местата си в Арена Армеец не по-късно от 19:30 ч., тъй като спектакълът ще започне точно в 20:00 ч.

Билети за KINGS ON ICE все още могат да бъдат закупени на цени от 65 до 130 лв.

Официални каси: бензиностанции OMV, касите на EasyPay, The Mall, Арена Армеец, магазини Пикадили, Техномаркет, Технополис, магазини На Тъмно, билетен център НДК и официалните каси на EVENTIM.BG в цялата страна: https://eventim.bg/bg/biletni_kasi/

Последвайте канала на

Novini.bg
2614 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини