Да си жена с брада - историята на три дами

  • 05 април 2016 10:17

  • 2411
  • 0
Да си жена с брада - историята на три дами
©

Днешният ни материал представя историите на пет дами, които страдат от силно окосмяване по лицето, и техните разкази - не само за това как въпросният проблем бележи с негативен отпечатък цялото им съществуване, но и за силата да се изправиш срещу трудностите и да намериш начин да се справиш с това, което ти поднася съдбата.

Черил Хол от Великобритания споделя, че е дала повече от две хиляди лева за самобръсначки, с които да се лиши от окосмяването по лицето си.

В интервю преди месеци дамата, която страда от поликисточни яйчници, на което дължи и окосмяването по лицето си, сподели, че брадата по лицето ѝ е не просто козметичен проблем, а е причината да загуби работата си, да се раздели с половинката си и дори е повлияло негативно на отношенията ѝ с дъщеричката ѝ.

"Как да съм добра съпруга и майка, след като по никакъв начин не се чувствам като жена", споделя дамата, която в момента се опитва да заздрави връзката си с дъщеря си.

Черил разкрива, че се сблъсква с проблема с космите по лицето още в тийнейджърските си години и по точно когато е на 12. Заради окосмяването си тя признава, че е била обиждана и пребивана от съучениците си, които са ѝ викали горила. В момента Хол има приятел и е на ново лечение, което се надява, че ще ѝ помогне да се справи със заболяването и да започне живота си наново.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
2411 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини