В тази сграда милиардерите паркират колите в жилищата си

  • 02 март 2016 13:47

  • 2483
  • 1
В тази сграда милиардерите паркират колите в жилищата си
©

Милиардерите, които не искат да спят далеч от скъпите си спортни автомобили, вече могат да бъдат спокойни.

Перфектният дом за тях вече е налице: Porsche Design Tower, която предлага специален асансьор за автомобилите им. Намиращата се в Маями сграда се издига на 60 етажа, а самата постройка е само на 60 метра от плажната ивица.

Луксозната жилищна сграда, която ще получи разрешение за ползване през юни 2016 г. разполага със 132 апартамента, като само 8 от тях за момента не са продадени. Единият от предлаганите апартаменти е пентхаус с площ от 1580 кв. м.

Жилището е разположено на четири нива, а новите му собственици ще разполагат с два басейна и общо четири гаража за луксозните си автомобили.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
2483 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Rodni nomera

2016.03.03 | 20:35

1
Много тарикати не почистват регистрационните си номра през зимата правейки смело нарушения които застрашават живота на останалите. Защо КАТ си затваря очите при тази наглост? Почистват задните фарове, но оставят мръсотияата върху номерата. Солени глоби по хиляди лева трябва да се въведат за подобни престъпления. граждани бършете им номерата защото тези ще блъснат някой от нас и ще офейкат без да им мигне окото.

Добави коментар

Водещи новини