Астролог: Отложете важните неща за времето след 12 часа

  • 11 февруари 2016 07:58

  • 2555
  • 0
Астролог: Отложете важните неща за времето след 12 часа
©

Луната е в знак Риби, но до 11:56 часа ще се движи на празен ход, след което се премества в Овен. Желателно е сутринта да си почивате или да се занимавате с рутинна работа. Отложете важните неща за времето след 12 часа.

„Повишава се физическата активност. В хората възниква потребност към нещо ново, интересно. Символ на 4-ти лунен ден, който започва в 9:03 часа, е дървото на познанието. Човек узнава и хубавото, и лошото. Изправен бива пред избор: да се обърне към получените знания за съзидание или разрушение. От това, кое ще изберем, много зависи какъв ще бъде лунният ни месец. Бъдете внимателни в този период и не извършвайте неразумни постъпки, не предприемайте прибързани решения“, съветва астрологът Ивелина Пенчева, цитирана от "Флагман".

„Нужно е да бъдете внимателни и към интимните си връзки, особено ако не сте в брачни отношения. Това е ден на грехопадението и големите съблазни. Рискувате да се заразите от венерически болести, ако бъдете с малко познат партньор. В семейството могат да възникнат спорове и неразбиране един към друг на съпрузите. Денят е благоприятен за търговски операции (след празния ход). Вибрациите на деня са такива, че вашите усилия и вложения ще се възвърнат в кратки срокове и ще ви донесат повече от вложеното. Посещение при фризьор не се препоръчва“, добавя астрологът.

Последвайте канала на

Novini.bg
2555 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини