Оксана предсказа по-добра 2016 година от отиващата си 2015

  • 26 декември 2015 11:26

  • 2991
  • 1
Оксана предсказа по-добра 2016 година от отиващата си 2015
©

2016 година ще е много по-добра от отиващата си 2015 година. Това прогнозира астроложката Оксана Хорват пред Нова телевизия. Според нея, отиващата си година е била трудна за родените под знаците на Скорпион и Стрелци.

Тя посъветва родените под знака на Овена да започнат нов бизнес, но да внимават да не е рисков.

Телците пък ще са успешни в леглото-могат да имат деца и да започнат нова любовна връзка. Трябва обаче да внимават при вземане пари назаем.

Близнаците да се готвят за създаване на семейство и за семейни дела като купуване на жилище. Но да внимават в бизнес начинанията.

Раците пък ще пътуват и ще сменят жилище, работно място. Годината е благоприятна и за семейни дела, но трябва да внимават със здравето.

Родените под зодия Лъв ще имат финансови успехи, започнатото през 2015 година ще им донесе резултат. Да очакват приятни контакти и сбъдване на мечти за пътувания в далечни страни.

Девите ще имат успешна година в професионално отношение, а след юни ще получат и повече пари. Да обърнат внимание на семейството и близките си хора.

Везните ще имат спокойна година, да се огледат какви са емоционалните им потребности. Ще имат късмет в любовта след август. Не трябва да пътуват.

Скорпионите ще имат добра година, ще се поуспокоят след проблемите през отиващата си година. Трябва да си намерят нови приятели и нови сфери за реализация.

Стрелците ще имат възможност за израстване в кариерата и да поемат управленски функции. Трябва да са малко по-спокойни и стабилни и да си поставят граница и мярка на действията си.

За родените под знака на Козирог годината е добра за преместване в чужбина, независимо дали за работа или за постоянно пребиваване. Успешни сделки ги очакват в сферата на недвижимите имоти. В емоционален план обаче няма да са стабилни.

Водолеите ще успеят финансово, ще решават добре кредитните си проблеми, имат добри изгледи за преместване в чужбина. Трябва обаче да внимават с приятелите си, могат да загубят някои от тях.

Рибите трябва да очакват успехи в любовта. Ще намерят половинка си или ако вече имат, ще задълбочат отношенията си. Добре ще са и във финансов план.

Последвайте канала на

Novini.bg
2991 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.12.27 | 09:33

1
както всеки път в края на годината излизат разни такива мошенници врачки и гадатели да лъжат хората, не трябва да се дава трибуна на такива

Добави коментар

Водещи новини