Снимка от Марс показва останки от космически кораб

  • 25 август 2015 14:01

  • 11230
  • 2
Снимка от Марс показва останки от космически кораб
©

Феновете на Star Wars откриха нещо, което сериозно ги навежда на мисълта, че Джордж Лукас е бил истински джедай. Причината за последното твърдение е закодирана във факта, че любопитния изследовател от NASA продължава да изпраща доста интересни кадри от Марс.

Последното ново и актуално откритие може да се забележи в снимка, на която ясно си личат очертанията на Star Destroyer от филмовата поредица.

Снимката е попаднала на експерта по НЛО Скот Уоринг, който веднага се сетил за тази поредица. Уоринг вярва, че това може да са останки от летящ обект, който се е разбил на планетата.

От снимките се смята, че парчето е с размери между 2.5 и 3 метра - достатъчни за екипаж от няколко души. NASA още не бързат със заключенията, защото се очаква от любопитната машина да направи още няколко обиколки и да заснеме парчето от правилния ъгъл.

Прочети повече

Включете се в новия Viber чат на Novini.bg – следете коментарите под нашите материали


Последвайте канала на

Нора Виткова
11230 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.09.07 | 16:31

2
Стига простотии, бе хора. Милиардите похарчени долари трябва да се оправдаят с нещо. Това е ясно. Но измислете нещо по хитро. Не сме такива балъци.
worlok

2015.09.07 | 16:31

1
kolko mnogo ste daleche ot iztinata ,moje li da ste tolkova prosti androgini.niamate tehnologiata nito vazmojnostite da patuvate v kosmosa ,prosto ste ekperiment ....

Добави коментар

Водещи новини