Астролози: Чака ни кошмарен край на седмицата

  • 10 юли 2015 12:02

  • 6473
  • 6
Астролози: Чака ни кошмарен край на седмицата
©

В края на седмицата ще се струпат два неблагоприятни аспекта, които ще превърнат края на седмицата ни в истински кошмар. Следващите дни ще са най-трудните дни, които сме преживявали напоследък, твърдят астролозите, пише "Новинар".

Техните тревоги са породени от факта, че седмицата започна с Плутон в опозиция на Слънцето, което се свързва с опразване на портфейлите, и ще завърши с други две неприятни конфигурации между Венера и Сатурн и между Слънцето и Уран, които ще доведат до скандали.

Голяма част от хората ще имат сериозни неприятности в края на седмицата. За едни те ще се изразяват в скандали с околните, а за други - във финансови загуби. Според различните астролози дори в този негативен аспект обаче има известна доза оптимизъм - той се създава от благоприятното съчетаване на Марс с Нептун. Това практически означава, че във време на криза се раждат най-добрите решения, т.е. мнозина представители на медиите и политици ще бъдат осенени от добри идеи, които ще бъдат реализирани почти веднага.

Неделята обаче ще се превърне в истински ад. Точно тогава ще се струпат двата неблагоприятни аспекта Слънце-Уран и Венера-Сатурн. Първата комбинация ще увеличи значително риска от възникването на сериозни конфликти, нещастни случаи и травми. Периодът ще е особено рисков за представителите на знака Козирог, Везни, Рак и Овен. Втората ще окаже сериозно влияние върху емоциите, междуличностните отношения в офиса или в семейството. Родените под знака на Водолей, Скорпион, Лъв и Телец трябва да са особено внимателни, когато общуват с хората около тях, защото е възможно да влязат в сериозни конфликти. Скандалите ще разрушат много мостове, които трудно биха могли да се изградят отново.

Извън астрологичните прогнози, месец юли е забележителен с още едно интересно явление - два пъти ще сме свидетели на пълнолуние. Първото беше на 1 юли, а второто ще е на 31 юли. Събитието носи името „синя луна". Последния път, когато бяхме свидетели на подобно нещо, бе през август 2012 г. Следващото подобно събитие ще бъде чак през януари 2018 г.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
6473 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2015.07.11 | 02:46

6
сигурно в събота някой арабски шейх щи вземе да кихне и неделя в Бълтария ще вдигнат цените на горивата..или няма да има спогодба по Гръцката криза и тук ще замразят заплати и пенсии за още 300 години..

2015.07.10 | 14:23

2
Ще "кихне" - веднъж, а ще "подсмърча" поне двадесет пъти навътре?????????

2015.07.10 | 14:46

4
Асторолозите ги чака кошмарен край, ако проговорят пред мен такива глупости и измислици.

2015.07.10 | 16:55

5
Тези,които слагат такива гръмки заглавия са за бой,не астролозите.

2015.07.10 | 14:21

1
Е, пък ти си особен.Какво може да им направиш? Най-много нещо хубаво дето чакат!

2015.07.10 | 14:23

3
kolko priatno zvuchi niama da zle da izcheznat 7 miliarda tarteq .

Добави коментар

Водещи новини