Централна Англия най-посещавана от НЛО

  • 27 март 2015 09:05

  • 3550
  • 2
Централна Англия най-посещавана от НЛО
©

Графство Уест Мидландс в Централна Англия е най-посещаваната от НЛО територия в цяла Европа, твърди "Дейли мейл", като се позовава на сигналите, подадени от местни хора за забелязани от тях летящи чинии в небето.

Според полицията в Уест Мидландс общо 150 обаждания за забелязани странни светлини в нощта, духове и НЛО са били получени в последно време. Средното за Европа било около 20 сигнала на година, пише в. "Телеграф".

Повечето хора, които се обаждали в полицията на Уест Мидландс, били изключително уплашени. Полицаите се отзовавали на адресите, но не успявали да се сблъскат с паранормалните дейности, на които хората станали свидетели. Според в. "Дейли мейл" през 2010 г. подобно обаждане завършило с арест на мъж, който след като успял да убеди пристигналия служител на реда, че е видял извънземни в двора на дома си, започнал да буйства.

Според разбивката на обажданията за паранормални явления в Уест Мидландс около 40 пъти е имало сигнали за забелязани духове, а 30 са били сигналите за НЛО. 80 пъти жителите на графството са звънели за сблъсъци с вещици или полтъргайст.

Според полицаите само осем от обажданията са били определени веднага като измама. За всички останали са заведени преписки и са взети сериозно.

"Съобщенията за паранормална дейност се приемат съвсем сериозно от нашите служители", обясни говорител на полицията в Уест Мидландс, като добави, че се взимат мерки да бъдат наказани хората, които се обаждат без нужда или направо лъжат, като разкарват униформените без причина.

Последвайте канала на

Novini.bg
3550 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
не съм робот

2015.07.31 | 19:03

2
щото си таковат брачедите там, та да видат верно ли е
tuti-fruti

2015.05.11 | 18:54

1
Ех , ХААРП ,ХААРП....какво ли не, може да се възпроизведе в съзнанието на хората чрез теб...А това на снимката може да е всичко друго, но не и НЛО.

Добави коментар

Водещи новини