С какво жените впечатляват най-много

  • 15 януари 2015 13:08

  • 2480
  • 0
С какво жените впечатляват най-много
©

Днес решихме да покажем онези жени, които нормалните мъже харесват. В живота няма място за второ първо впечатление, но това никога не е важало за жените - те винаги имат повече права от малцинствата у дома.

Виждали сме жени, които събуждат всичко мъжко и само с присъствието си подканват да ги заведете в спалнята, да правите деца и никога повече да не я пуснете, но сме виждали и новорoдeното на синия кит в клин - отказваме да говорим по тази тема.

Дами, сигурни сме, че искате да бъдете фатални, обичани и заглеждани, но дори и в този случай се изисква прилагането на някои умения. Ето как можете да ни впечатлите без много усилия!

Походката

Спорът между цици и дупе винаги остава в полза на дупето! Обичаме жените с големи гърди, но те могат само да пазят сянка за онова специално място, където кръстът започва да губи своето добро име. Сексапилът от високите токове може да носи само положителни точки, когато жената се е научила да върви с тях. Положителното в цялата история е, че българките отдавна са експерти в тази област и препускат в съзнанието ни като стадо лъвици. Походката няма нищо общо с височината, не бързайте да се оправдавате и смеем да твърдим, че пред офиса се разхождат някои от най-сексапилните миньони, които човечеството може да е виждало - гледаме ги с бинокъл, но няма да ни издадете. Никой не е казал, че трябва да вървите като Адриана Лима, но и няма да избягаме, когато срещу нас се задава нещо хищно, сексапилно и грациозно - представяйте си тигър в Bugatti! Излишно е да казваме, че походката се сменя с пияния майстор след три големи коктейла, но ще стигнем и до там.

Прочети повече на: http://men.hotnews.bg/n/s-kakvo-zhenite-vpechatlyavat-najmnogo.25404.html

Последвайте канала на

Novini.bg
2480 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини