-
10 ноември 2014 19:48
- 6346
- 4
Въпреки че уж няма нищо по-просто от варенето на ориз, понякога и този процес може да е проблематичен.
За да останат зърната снежнобели и обособени, добавете 1 супена лъжица оцет във водата, в която ще варите ориза. А вие имате ли свой трик за идеален варен ориз?
Още по темата виж тук.
Последвайте канала на
Коментари 4
Добави2014.11.11 | 19:40
2014.11.11 | 10:37
Добави коментар
Водещи новини
Надежда Йорданова: ПП-ДБ щеше да подкрепи кабинета, ако ГЕРБ беше приела декларацията ни
18 януари 202518:23
Обвинението срещу Кирил Петков пада в съда на 99%, смята Бойко Найденов
18 януари 202517:57
Бившият министър на икономиката Николай Василев: Сега е моментът да поискаме конвергентен доклад за Еврозоната!
18 януари 202517:17
Паргов от БСП посочи плюсовете от членство в Еврозоната, но предупреди: Влизането в клуба на богатите не ни прави автоматично по-богати
18 януари 202518:30
Без компенсации след Коледа без ток, новата власт обеща бързо решение
18 януари 202520:09
Нетаняху с условие за прекратяване на огъня в Газа: иска списък на заложниците, които трябва да бъдат освободени от „Хамас”
18 януари 202521:24
Politico: Радиоактивна бомба се крие под ледовете на Гренландия
18 януари 202519:22
Глобалното затопляне: въглеродният диоксид в атмосферата надминава всякакви прогнозни стойности
18 януари 202520:50
Отиде си един от най-известните и обичани учители от Класическата гимназия в София
18 януари 202519:57
2014.11.11 | 19:40
2014.11.11 | 19:40