Американците открили тайнствен пирамидален обект

  • 21 септември 2011 17:30

  • 5933
  • 1
Американците открили тайнствен пирамидален обект
©

В района на Атлантическия океан, в зоната на затворената американска военна база „Дагуей" е бил открит тайнствен пирамидален обект, който е източник на късовълново гама-излъчване, насочено към планетата Сириус.

Според една от версиите, той е свързан с извънземните цивилизации, а възможно и с легендарната Атлантида, пише днес Правда.

Първоначално американските изследователи обърнали внимание на радиационната аномалия, скрита под дъното на Атлантическия океан. След като в тази зона били изпратени американски и руски космически войски, се оказало, че източникът на радиация се е преместил на сушата-сега той „предавал" от брега.

Новите системи за навигация са помогнали точно да бъде определено мястото на източника на гама лъчите-районът на неотдавна закритата военна база „Дагуей". Впрочем, и сега над този район е забранен полетът на самолети, тъй като провеждащите се „военни изпитания" могат да повлияят на навигационните системи.

Според космическите конспиратори, става въпрос за обект с пирамидална форма, изкаран от половинкилометрова дълбочина и изпратен за секретни изследвания в закритата военна база.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
5933 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
скенери увреждат камъни на аерогари

2015.06.25 | 09:44

1
колега ми донесе от Русия малко добре загладено камъче черно ,като твърди че било му дадено от негов познат като къс от Челяbинския тн"метеорит".Та от него с е излъчва подобно остро радиоактивно тип сирИuс Делта поле.

Добави коментар

Водещи новини