7 признака, че той просто флиртува

  • 13 май 2014 15:39

  • 1887
  • 0
7 признака, че той просто флиртува
©

 Важно е с партньора да сте „на една вълна“ в оценката на взаимоотношенията си. Ако вие приемате всичко сериозно, а той не цели нищо повече от малко забавление, връзката ви ще стигне до задънена улица.

Приготвихме ви малък тест, с чиято помощ да определите какво е отношението на партньора към вас.

Представяме ви седем признака за това, че за него вашата връзка е просто флирт:

- Той е непостоянен. Днес може да ти се обади 5 пъти, а после да не звънне изобщо цяла седмица.

- Той не си прави планове да прекара време с вас. А значи изобщо не го интересува дали ще бъде с вас.

- Държи се с вас по-зле, отколкото със случайни непознати хора. Важно е да разберете какъв е той всъщност. За това можете да си направите изводи, като наблюдавате как общува той с други хора.

Прочети повече ТУК.

Важно е с партньора да сте „на една вълна“ в оценката на взаимоотношенията си. Ако вие приемате всичко сериозно, а той не цели нищо повече от малко забавление, връзката ви ще стигне до задънена улица. Приготвихме ви малък тест, с чиято помощ да определите какво е отношението на партньора към вас. Представяме ви седем признака за това, че за него вашата връзка е просто флирт: - Той е непостоянен. Днес може да ти се обади 5 пъти, а после да не звънне изобщо цяла седмица. - Той не си прави планове да прекара време с вас. А значи изобщо не го интересува дали ще бъде с вас. - Държи се с вас по-зле, отколкото със случайни непознати хора. Важно е да разберете какъв е той всъщност. За това можете да си направите изводи, като наблюдавате как общува той с други хора.

Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/n/7-priznaka-che-toj-prosto-flirtuva.32619.htmlВажно е с партньора да сте „на една вълна“ в оценката на взаимоотношенията си. Ако вие приемате всичко сериозно, а той не цели нищо повече от малко забавление, връзката ви ще стигне до задънена улица. Приготвихме ви малък тест, с чиято помощ да определите какво е отношението на партньора към вас. Представяме ви седем признака за това, че за него вашата връзка е просто флирт: - Той е непостоянен. Днес може да ти се обади 5 пъти, а после да не звънне изобщо цяла седмица. - Той не си прави планове да прекара време с вас. А значи изобщо не го интересува дали ще бъде с вас. - Държи се с вас по-зле, отколкото със случайни непознати хора. Важно е да разберете какъв е той всъщност. За това можете да си направите изводи, като наблюдавате как общува той с други хора.

Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/n/7-priznaka-che-toj-prosto-flirtuva.32619.html

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1887 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини