Фобия от сирене влудява британка

  • 27 март 2014 14:06

  • 1593
  • 3
Фобия от сирене влудява британка
©

Британката Мелиса Норт примира от ужас, когато влезе в супермаркета и доближи секцията с млечни продукти. Причината младата жена да изпада в паника е фобията й към сирената.

Двадесет и двегодишната студентка развила страха си още като дете. Според нея сиреното изглежда отвратително и то я кара да изпитва физически дискомфорт.

Всеки път щом зърне някоя плесенясала или надупчена пита, тя избухва в неудържим плач. Най-трудно Мелиса понася меките сирена като френския деликатес бри.

„Преминаването покрай щанда с деликатесите е най-голямото предизвикателство за мен. Ръцете ми започват да се потят и получавам паническа атака. Ужасяващо преживяване е”, оплаква се Харт.

Страхът към сирената се породил, когато майката на нейна приятелка я карала да яде препечени филии с млечния продукт. Фобията станала непоносима по време на пубертета. Всички съученици на Мелиса се подигравали с нейната слабост.

„Смятаха, че е забавно да ме замерят с парчета сирене, докато не падна на земята, плувнала в сълзи”, припомня си британката.

И до ден днешен приятелите и роднините на Мелиса не могат да приемат на сериозно фобията й.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1593 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.03.29 | 11:24

3
Ха...чи то мухлясало бре, от тук смърди, как няма да изпада в ужас...!

2014.03.29 | 11:06

2
Ligla.
a

2014.03.28 | 11:15

1
Не съди човека без да го познаваш! Аз имам фобия от тесни пространства, метро, самолети и т.н. Не знаеш какво е явно и за това се изказваш неподготвен. Майка ми има страх откучета въпреки, че живее с 2 питбула

Добави коментар

Водещи новини