Куриоз! Куче разстреля човек

  • 04 септември 2013 06:50

  • 2028
  • 0
Куриоз! Куче разстреля човек
©

Във Владимировска област на Русия с изстрел от оръжие е убит млад ловджия. Според една от версиите, виновник за трагедията е куче, което е закачило заредената пушка, вследствие на което тя е произвела изстрел. За случая съобщават руски медии. Пет жители на града Викса в Новогородска област отишли на лов във Владимировска област.

На брега на река Ока в Меленковски район приятелите слезли от колата и започнали да ловуват. Когато един от тях се върнал до автомобила (според една от версиите, защото не открил дивеч, а според друга, връщайки се с уловен такъв), той оставил пушката си на предната седалка на автомобила. Според едни данни, мъжът е поставил предпазителя на оръжието, според друга - не. Но е установено, че оръжието не е било разредено и разглобено както го изисква техниката за безопасност.

Когато в колата сядал друг 25-годишен ловец, се разнесъл изстрел. Куршумът от оръжието уцелил другия в главата и той умрял на място. Юношата е оставил жена и малък син.

Собственикът на оръжието разказа няколко версии за случилото се. Според една от тях, оръжието е било повредено. Според руга, изстрелът вероятно е бил провокиран от куче, закачило пушката. Полицията разследва инцидента.

Последвайте канала на

Novini.bg
2028 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини