Нова любов тресе Диляна Попова

  • 30 юли 2011 07:02

  • 3544
  • 0
Нова любов тресе Диляна Попова
© Интернет

Манекенката и новоизпечена актриса Диляна ПоповаДиляна Попова Диляна Попова е един от най-усешните български модели. Родена е на 24 септември 1981 година в град е скъсала с тайнственото си гадже от Варна, твърди най-новата светска клюка.

Тя вече имала нова тръпка. По ирония на съдбата и той бил родом от морската ни столица.

В края на юни манекенката, която се превърна в актриса и любимка на публиката с успешните си роли на Ники във филма Love.net и на Албена в сериала "Стъклен дом", беше забелязана да пристига във ваканционен клуб край морето с луксозния автомобил.

Синеоката покорителка на мъжки сърца тогава отсече, че е взела лъскавото возило за малко от приятел, но предпочитала да лети със самолет по време на честите си прескачания до крайбрежието.

Диляна ПоповаДиляна Попова Диляна Попова е един от най-усешните български модели. Родена е на 24 септември 1981 година в град, която беше обявена преди време за най-сексапилния роден модел, неотдавна отрече сърцето є да е заето.

„От година съм сама, но ми е готино, не се чувствам самотна. Двете ми черни котки вкъщи ми правят компания, не ме оставят да скучая. Е, понякога ми липсва, че до мен няма мъж, но нищо не мога да направя, не искам да бъда с някого просто за да имам гадже. Още вярвам в голямата любов, но ако не се случи, просто ще си имам дете”, заяви тогава Диляна.

Тя е категорична също, че никога не разчита на финансова помощ от любимите си мъже, а се оправя с приходите от ангажиментите си и модното ателие, което отвори.

„Ако продължавам така, въобще няма да ми трябва мъж”, пошегува се красавицата.

Последвайте канала на

3544 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини