Веселин Маринов изнесе коледен концерт в Казанлък

  • 19 декември 2012 21:42

  • 833
  • 0
Веселин Маринов изнесе коледен концерт в Казанлък
©

Въпреки минусовите температури тази вечер в Казанлък, Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши нито за миг не се поколеба да изнесе обещания на казанлъчани коледен концер, съобщиха от пресцентъра на Община Казанлък.

На сцената, построена на площад „Севтополис” за неговия концерт, той излезе точно в 18.00 часа и въпреки студа повдигна празничното настроение с присъствието си и емоционални изпълнения. Заедно със своя балет той поздрави жителите на града, който нарече „нашия град”.

От своя страна кметът на община Казанлък Галина Стоянова изненада певеца с красив букет и благодарност за огромното му желание да зарадва казанлъчани с прекрасните си песни в тази мразовита вечер.

Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши прави коледни концерти във всички областни градове. В Казанлък любимецът на поколения българи дойде, благодарение спонсорството на три фирми - „Арсенал” АД, „М+С Хидравлик” и „Индустриал партс”.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
833 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини