Журналист изяде статията си заради несбъдната прогноза (видео)

  • 18 декември 2012 21:17

  • 985
  • 0
Журналист изяде статията си заради несбъдната прогноза (видео)
©

Руският журналист Вячеслав Ледовски изяде със сметана своя статия отпреди 2 години заради несбъдната прогноза, съобщи в. "Комсомолская правда".

Ледовски е от сибирския град Красноярск и работи в местния вестник "Строител. Енисей". През 2010 г. той написал статия, в която се усъмнил в обещанието на градските власти, че до 2015 г. ще започне строителството на нов мост над река Енисей. Журналистът не вярвал, че ще се намерят необходимите пари за финансирането на проекта. В края на материала Ледовски обещал да изяде статията, ако до две години стартира изграждането на съоръжението. През септември тази година обаче строителството на моста започнало. Ледовски изпълнил обещанието си на 11 декември 2012 г. Той заснел всичко на видео и пуснал клип в YouTube.

Първо журналистът изрязва от вестникарската страница своята статия. Оставя обаче снимката и обяснява, че няма право да я яде, тъй като не я е правил той. След това Ледовски забива в пълна със сметана чиния 12 навити на руло парчета от своя материал.

"често е неприятно да правиш това, което си обещал. Но или не давай обещания, или ги спазвай", казва Вячеслав Ледовски в началото на недотам вкусния си обед.

В края на клипа той пожелава на руските власти да спазват обещанията си така, както прави самият той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
985 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини