Guti, tINI и Hector в Yalta Club

  • 10 октомври 2012 09:36

  • 1923
  • 0
Guti, tINI и Hector в Yalta Club
©

Този петък, 12 октомври, Yalta Club ще е домакин на 6-тия рожден ден на една от най-успешните марки за електронна музика у нас — Elevate. Специални гости на събитието ще бъдат трима от най-изявените артисти на Desolat – tINI, Guti и Hector, а заедно с тях зад пулта ще се изявят и Elevate резидентите Liubo Ursiny и Nick Nikolov.

tINI е сред най-популярните жени-диджеи на сцената за електронна музика в последните години. Нейното име нашумя покрай това на артисти като Loco Dice и Marco Carola, които често я предпочитаха за свой партньор по време на световните си турнета. Базирана в Берлин, тя успя да направи сериозна кариера, като достигна до място в 50-те най-добри диджеи в света според читателите на онлайн институцията Resident Advisor.

Със сериозни позиции в световните музикални класации е и аржентинецът Guti, който намери място сред 10-те най-добри Live изпълнители на електронна музика в RA за 2011-та. Неговото име бе сред най-често срещаните в постерите на големите техно събития в Ибиза това лято, като само за няколко седмици успя да запише участия във вечери като The Revolution на Carl Cox, VIVa Warriors на Steve Lawler, Music On на Marco Carola, Cocoon на Sven Vath и Renaissance в топ локациите на острова.

Триото допълва мексиканецът Hector, който още с дебютната си визита у нас през месец март спечели сърцата на родните фенове на електронната музика.

Преди и след гостуващите артисти, феновете ще имат възможност да слушат Liubo Ursiny и Nick Nikolov. През последните години Liubo успя да се утвърди на сцената като един от основните български хаус артисти и предпочитан партньор зад пулта на имена като Hernan Cattaneo, Dubfire и Victor Calderone. От своя страна продуцентските умения на Nick Nikolov често го нареждат до най-големите имена в световната електронна музика. Едва на 19, Nick успя да класира последното си парче Come Down в актуалният Top 50 Tracks на RA, където се нареди до имена като Tiga, Maceo Plex и Julio Bashmore.
 

Последвайте канала на

1923 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини