Tattoo Fest София

  • 20 септември 2012 09:09

  • 1744
  • 0
Tattoo Fest София
©

Предстои XI-тото издание на феста, които събира феновете на татуировките. Тази година TATTOO FEST SOFIA ще се проведе на 6 и 7 октомври в парти център 4км., където в 4 зали ще има забавления за посетителите и поле за изява за участващите студия.

Водещ на шоуто ще бъде Шута, познат като вокалист на Vendetta и Piranha.

Ще има много чуждестранни и български професионални татуисти, които ще работят на място- професионалисти от , Сърбия, Македония, Турция, USA, Гърция и България.

Ще ни гостуват и смелчагите от "A Sangre Fria Body Art" от Мадрид. Миналата година те предизвикаха фурор с изпълнението си, когато трима от тях висяха във въздуха, а наоколо летяха огнени кълба, докато изящна дама танцуваше с огнен меч.. Много хора искат да ги видят отново, самите испанци също имат силно желание да посетят страната ни и да изнесат отново незабравим спектакъл. Бодисъспеншън е това, което правят те-висят закачени на куки, забити в кожата на гърбовете им. Ако не те е страх-ела и погледай, а ако си достатъчно смел-закачи се на куките на лудите испанци.

Момичетата на After Shock ще почерпят всеки желаещ с подбрани напитки.

Една от атракциите е конкурс „Мис TATTOO”. Могат да участват всички от 18 до 81 години, без значение е семейното положение, професия, наличие на богат приятел. Всичко, което има значение е излъчването, татуировките, цялостния стайлинг, оригиналността .

Dj Rawland е свирил на една сцена с Dj Lethal от хулиганите House of pain. Той ще представи силен сет с яка музика в типичен за него стил- hip hop, alternative, crossover.
selector Lazy Face (Jamaica Air force) също ще се грижи за настроението с хубава музика.
В залите на парти център 4км ще можете да видите колаборации между различни художници от елитни студия.

На предстоящото издание ще има атракция, която досега не е правена у нас – „тунинговане” на кецове. 5 чифта VANS ще бъдат специално изрисувани от артисти, участващи във феста. Моделите ще бъдат предварително обявени на търг и на спечелилите ще бъдат осигурени съответните номера, които след това ще бъдат модифицирани. Така всеки ще получи своят точен и уникален чифт маратонки.

Макс от Volt skateshop ще демонстрира улична калиграфия, а след това заедно с Емо от Sofia Tattoo Ink ще направят съвместен проект съчетаващ калиграфските умения на Макс и стила на рисуване на Емо.

Планираме и фотографска изложба. Цветна и черно-бяла фотография...всеки един от моделите е с различна професия, професионален и социален статус, на различна възраст...

Ще има ревю на алтернативна мода от готическия магазин Gorgon.

Последвайте канала на

1744 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини