Стан Колев с ново парче

  • 10 септември 2012 09:42

  • 1026
  • 0
Стан Колев с ново парче
©

„River flows”, както е озаглавено новото парче на DJ Стан Колев, DJ Матън Каспи и Поли Хубавенска вече е факт. Парчето се подготвя отдавна, но тъй като напоследък изпълнителите дадоха приоритет на други свои проекти, затова то излиза в края на летния сезон.

Докато песента набира скорост онлайн, по радиостанциите и по партитата в страната и чужбина, се работи и по заснемането на видеоклип към нея. Известно е, че DJ Стан Колев предпочита да не прави клипове към своите парчета, но този път концепцията е различна и се очаква видеото да излезе следващия месец.

„River flows” е третият съвместен музикален проект на изпълнителката Поли Хубавенска и световноизвестния български DJ Стан Колев, както и 104-ти рилийз на музиканта отново в партньорство с DJ Матън Каспи. В песента са примесени шопски и родопски напеви, а текстът е на самата Поли. Очаква се и “River flows”да бъде толкова успешно, колкото и предишното парче на тримата изпълнители, носещото гръмкото име „Mantra”. А може да се окаже и още по-успешно от „Altitude”, парче на DJ Мат Дери, отново в изпълнение на Поли Хубавенска и продуцирано от DJ Стан Колев, което диджей номер едно в света Армин ван Бюрен включи в собственото си радиошоу A State of Trance, което се излъчва в 20 страни.

„River flows” излиза в original mix, както и в ремикс на Бен Кода и Ад Браун. Парчето определено има заряд, а вече има и мнения, че постига т. нар. „настръхващ ефект“, особено заради гласа на Поли. В едно от последните си интервюта DJ Стан Колев казва, че когато прави музика, се стреми да постигне точно този ефект. Ето защо „River flows”определено е песен, която заслужава внимание и със сигурност ще се хареса на множество фенове.

Последвайте канала на

1026 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини